Agger har slått opp igjen skaden

Daniel Agger har slått opp igjen metatarsalskaden sin, og er igjen satt ut av spill på ubestemt tid. Benitez utelukker at dansken kommer i spill i januar. Fabio Aurelio er friskmeldt.

Daniel Agger har igjen fått trøbbel med fotskaden som har holdt han ute av spill siden september. Spesialister har ennå ikke kunnet bekrefte hvor alvorlig tilbakefall dansken har fått eller hvor lenge han blir satt ut av spill, men Rafael Benitez forventer ikke å kunne benytte Agger i januar.

Den dårlige nyheten kommer bare dager etter at Agger skulle ha gjort comeback i en reservelagskamp mot Blackburn. Denne ble som kjent avlyst på grunn av overvann på banen.

- Vi har fått noen dårlige nyheter. Agger sliter med det samme problemet som tidligere. Han trente og var klar for kamp, men på trening i går følte han noe i foten igjen, så det ser ut til at han må starte på en ny restitusjonsperiode, bekrefter Benitez til liverpoolfc.tv.

- Det er ikke lett å si noe om når han vil være tilbake i spill. Han vil oppsøke ulike kirurger, og så får vi analysere situasjonen ut fra hva de sier. Jeg tror neppe han vil være i stand til spille de kommende ukene.

Sett bort fra Agger har Benitez ingen på skadelisten før morgendagens omkamp mot Lutoon. Fabio Aurelio er nemlig friskmeldt etter sin hamstringskade.

- Fabio Aurelio er skadefri igjen, og alle de andre spillerne er tilgjengelige.