Agger i kontraktsforhandlinger

Liverpool har startet kontraktsforhandlinger med Daniel Agger. Rafael Benitez vil også gjerne ha forlenget Dirk Kuyts avtale før nyttår. Diego Maradona på Anfield i kveld.

Rafael Benitez avslørte under gårsdagens pressekonferanse på Anfield at Liverpool har innledet forhandlinger med Daniel Agger om en forlengelse av danskens kontrakt med klubben. Både Agger, Dirk Kuyt og manageren selv har bare halvannet år igjen av sine kontrakter, men for de to sistnevnte er det intet nytt å berette på kontraktsfronten ennå.

- Agger er nær ved å skrive under en ny kontrakt, og han snakker med klubben, uttalte Benitez i går.

- Det er intet nytt når det gjelder ny kontrakt for Kuyt. Han er en annen spiller som jeg gjerne vil ha forlenget kontrakten til så fort som mulig. Dette må gjøres før nyttår. Alle lag trenger kvalitetsspillere som jobber hardt og har gode holdninger. Jeg ønsker at kontraktene skal komme i havn så fort som mulig, da det er best både for spillerne og klubben, la manageren til.

- Kuyt er en spiller jeg alltid kan stole 100% på, sa manageren om klubbens toppscorer så langt denne sesongen.

- Jeg akter å bli her så lenge som mulig. Jeg er virkelig lykkelig her, men så langt har det ikke vært snakket om noen ny kontrakt, bekreftet Kuyt selv.

- Jeg var aldri bekymret over kritikken jeg ble til del da scoringene uteble en periode. Jeg aksepterer det som en del av spillet. Det viktigste er at manageren og lagkameratene har tro på deg. De var der hele tiden i min vanskelige periode, la han til.

- Jeg føler meg i meget god form i øyeblikket. Jeg spiller ute på høyreflanken, men trives med det. Som alle vet hadde jeg en tøff tid ved starten av fjorårsesongen, da min far gikk bort. Men det var mange som hjalp meg gjennom den perioden, både min familie, mine venner og mine lagkamerater og folkene her i Liverpool. Nå er jeg glad for at den vanskelige tiden er over, og jeg kan se fremover.

- Jeg trives med fotballen nå, og er involvert i viktige kamper. Jeg har også bidratt til viktige mål. Noen av disse har jeg scoret selv, og det håper jeg å fortsette med, avsluttet Kuyt.

- Den beste måten å støtte en spiller på er å ta han ut på laget. Og når du tar ut Kuyt, vet du at du alltid får noe tilbake, uttalte Benitez.

Det ryktes ellers at Diego Maradona vil være tilstede på Anfield i kveld. Den kommende argentinske landslagssjefen vil ha et møte med Javier Mascherano og Atleticos argentinske spillere etter kampen. En av dem er Maxi Rodriguez. En spiller som hevder at Atletico vet hvordan de skal vinne på Anfield.

- Vi våknet litt sent i hjemmekampen mot Liverpool, men klarte uavgjort. Ting vil bli annerledes på Anfield, ettersom vi har lært mye gjennom vårt spill i Champions League. Nå vet vi hvordan vi skal håndtere Liverpool, uttaler 27-åringen til Setanta Sports.

- Vi ligger godt an i gruppen, og går for seier i kveld. Det ville ha vært et flott løft for vår moral foran de siste gruppespillkampene.

- Vi har bevist at vi er like gode som Liverpool i forrige kamp, men man må spille en perfekt kamp og i tillegg ha litt flaks om man skal ta alle tre poengene på Anfield.

- Liverpool gir aldri opp, og kjemper til siste sekund. Det bekymrer meg ikke om Fernando Torres returnerer for dem. Vi er ikke så opptatt av ham. For meg fremstår Liverpool som et farlig lag både med og uten ham. Men selvsagt skulle vi gjerne sett at Torres ikke spilte.

- Det går bedre for oss i ligaen nå, og jeg føler dette er riktig tidspunkt å møte Liverpool på. Våre spisser, Sergio Aguero og Diego Forlan, er en av de beste spissduoene som finnes, og jeg er sikker på at de vil bidra til at vi kan feire på Anfield i kveld.