Agger klar til spill

Tidligere klubblege i Brøndby bekrefter at Daniel Agger er kampklar, og at Liverpool trolig spiller mot Brøndby neste sommer. Emlyn Hughes i Hall of Fame.

Midtstopper friskmeldt
Daniel Agger har tilbrakt noe av denne sommeren med å gå til behandling hos sin gamle klubb Brøndby, hvor man nå bekrefter at 23-åringen er friskmeldt. Klubben gjentar også det vi tidligere har informert om på liverpool.no, at Liverpool høyst sannsynlig vil spille pre-season kamp i Danmark sommeren 2009.

- Vi har hatt Daniel på besøk her, og han har blitt undersøkt av våre leger og fått behandling her i Brøndby, forteller formann og tidligere klubblege i Brøndby, Per Bjerregaard til nettstedet bold.dk.

- Han er klar igjen, og ville ha kunne spilt kamp nå.

- Liverpool vil ikke komme hit i år. Jeg har vært i kontakt med Liverpool, men det er ikke realistisk å få til en kamp.

- Jeg vet godt at de skal til Norge, og det skal også spille i Villarreal, men det virker som om det er neste år som blir vår tur, fortsetter Bjerregaard.


Hughes blir hedret
Sky Sports skriver på sin hjemmeside at Emlyn Hughes i 2008 er en av de fotballpersonligheter som vil bli innlemmet i Hall of Fame. Dette ble startet i 2002, og hvert år blir ti personer valgt inn som en del av avdelingen Hall of Fame på det nasjonale fotballmuseet i Preston.

Hughes er allerede bekreftet etter en avstemning, hvor den tidligere kapteinen i Liverpool kom foran Osvaldo Ardiles, Trevor Brooking, Ray Clemence og Teddy Sheringham.