Agger vil ikke ta noen sjanser nå

Daniel Agger er frustrert over et nytt tilbakefall. Nå vil han vente med et comeback til han kjenner at skaden er helt leget. Hyypiä og Carragher blir sannsynligvis stopperparet også i kveld.

Daniel Agger var ubenyttet reserve mot Middlesbrough på lørdag, men slo altså opp igjen metatarsalskaden sin under trening på søndag. Nå skal dansken oppsøke spesialist, men på Merseyside frykter man at stopperen må belage seg på minst en måned til på sidelinja.

- Fotballskoene har ikke vært problemet. Det er selve foten som ikke er bra. Det har hele tiden vært noe som har stoppet meg. Jeg har stadig fått nye tilbakefall. Jeg forventet ikke at jeg skulle gå skadet i minimum fire måneder, spesielt siden det er snakk om et så lite bein. Jeg hadde kanskje klart å spille en kamp, men så ville det ha ført til at jeg måtte stå over de neste fire. Så denne gangen må jeg vente til skaden er helt leget. Til alt er perfekt, uttaler Agger selv til Liverpool Daily Post.

Med Agger skadet blir det sannsynligvis Sami Hyypiä og Jamie Carragher som utgjør stopperparet mot Luton i kveld. Martin Skrtel er ikke spilleberettiget, siden han ikke var registrert som Liverpool-spiller til den opprinnelige kampen mot Luton, og slovaken er heller ikke i kampform ennå.

Hyypiä innrømmer at de røde må gjøre en bedre kamp enn på Kenilworth Road når de entrer Anfield i kveld.

- Vi undervurderte ikke Luton i den første kampen. De spilte bra, og vi spilte dårlig. Det er alltid overraskelser i FA-cupen, så nå må vi sørge for å gjøre jobben vår i omkampen. I Luton ble det vanskelig for oss, med en liten bane i dårlig forfatning. Vi fikk ikke spillet vårt til å flyte, og manageren sa etterpå at det var positivt at vi fortsatt var med i turneringen. I kveld må vi vinne, sier finnen til Liverpool Daily Post.

Manager Benitez vil også være ute etter en seier, for å unngå at ytterligere press blir lagt på hans skuldre.

- Dersom vi slår Luton, vil ting bli enklere. Vi kan da gå videre i denne turneringen. Vi har selvtillit, og laget er godt nok til å vinne trofeer denne sesongen. Jeg tror vi kan avansere og gjøre flere mål, sier han.

- Det er ikke enkelt å spille mot en liten klubb som kjemper for å overleve. De spilte veldig fysisk og godt på Kenilworth Road. Når du spiller mot en liten klubb, må du ta vare på sjansene dine. Klarer du ikke å avgjøre kampen, vil de fortsette å kjempe til siste slutt. Vi er glade for at vi fikk omkamp. Det er bedre enn å være blant de fem-seks Premier League-lagene som røk ut av turneringen.

Hutchison: - Vi har ingenting å tape
Tidligere Liverpool-spiller Don Hutchison mener at hans Luton har fint lite å tape på Anfield i kveld.

- Det blir en interessant kamp, og våre gutter ser frem til dette. Vi spilte bra i den første kampen, og jobbet virkelig hardt. Det ble vanskelig for Liverpool, men nå har de fordelen av hjemmebane, sier han til liverpoolfc.tv.

- Vi vet det blir vanskelig for oss på Anfield, men vi har ingenting å tape. I FA-cupen kan alt skje. Vi var nær ved å vinne på Kenilworth Road, så vi har gitt Liverpool et skremmeskudd.

- Vi har mistet et par spillere siden den første kampen, men kampmoralen er god og alle ser frem til å spille på Anfield, sier Hutchison, som selv håper å starte kampen etter at han ikke slapp innpå på Kenilworth Road.

- Jeg håper å få spille, og det vil være fantastisk for meg å spille på Anfield og foran The Kop igjen.