Aggers fremtid usikker?

Engelske aviser linker Daniel Agger til både Real Madrid og AC Milan etter at det skal ha oppstått uenighet i kontraktsforhandlingene.

Liverpool Daily Post skriver at Daniel Agger igjen er satt i forbindelse med en overgang til Real Madrid etter at det foreløpig ikke ser ut til å gå mot en løsning i spillerens kontraktsforhandlinger. Det antas at spanjolene vil være åpne for å la Gabriel Heinze gå motsatt vei. Benítez forsøkte å hente Heinze for 18 måneder siden.

Også AC Milan er linket til Agger. Tabloidavisen Daily Mirror mener at Agger ønsker å doble ukelønnen på £35000. Hans nåværende avtale utløper om 18 måneder, og de tror Liverpool kan komme til å selge Agger i januar istedenfor å risikere å miste ham til nedsatt pris etter sesongslutt. Kontraktsforhandlinger vil fortsette, men styret på Anfield føler visstnok at de ikke kan gå med på forsvarsspillerens krav. Dansken er ikke engang sikret å være i startoppstillingen når Martin Skrtel returnerer fra skade. Milan mener tydeligvis at de kan få Agger for £8M, noe som vil være £3M mer enn det Liverpool betalte for spilleren for snart tre år siden.