Aktuelt med treningskamp mot Real

Champions League skaper fortsatt usikkerhet vedrørende pre-season, men kamper mot Real Madrid og Viking kan være aktuelle. Benitez saksøker tabloidavis.

Pre-season
Gårsdagens 2-2 mot Birmingham skaffet i praksis Liverpool garanti for minst kvalifisering til gruppespillet i Champions League. Skulle man imidlertid vinne finalen i Moskva vil klubben gå rett inn i gruppespillet, uten å måtte spille 3.kvalifiseringsrunde 12/13 august og 26/27 august.

De røde har de siste årene vært på treningsleir i Sveits tidlig under sin oppkjøring foran sesongen, og signaler tyder på at man i år både vil trene og spille kamper i Østen. Stavanger og Viking ønsker en kamp for å markere at byene er Europas kulturhovedsteder i 2008, men dette ventes å bli skrinlagt dersom Liverpool må gjennom viktige kvalifiseringskamper i august.

Ifølge den spanske avisen AS skal det også være planer om at det blir arrangert en vennskapskamp mellom Real Madrid og Liverpool før sesongstart 2008/09.


News of the World saksøkes
Ifølge pressgazette.co.uk har Rafael Benitez saksøkt News Group Newspapers og journalisten Rob Beasley etter en artikkel i News of the World.

Overskriften "It's your fault" hentydet på at manageren klandret eierne Tom Hicks og George Gillett for at klubben ikke hadde mulighet til å vinne ligatittelen, da Benitez skal ha ment at disse var ansvarlige for å skape ustabile forhold på Anfield.

Artikkelen skal også ha sagt at Benitez var illojal overfor eierne, og kun var interessert i å kunne ha sin egen unnskyldning for at laget ikke vant Premier League.

Benitez hevder at saken har alvorlig skadet hans rykte, og påført ham harme og gjort det pinlig for ham selv. Han mener også at Beasley ikke skrev saken på bakgrunn av et intervju med ham selv, men på et intervju som var blitt publisert i spanske El Mundo. Et intervju som avisen har fordreid og skapt et feil bilde av.

Avisen skal ikke ha kontaktet Benitez i forbindelse med artikkelen, og har i etterkant avslått å gi noen form for unnskyldning.