Aldo: - Spill Riise

John Aldridge mener det er viktig at John Arne Riise i dag får muligheten til å riste av seg selvmålet. Rafa vurderte å kjøpe Zarata, som nå er på et skadefritt Birmingham.

- Bruk Riise og Reina
John Aldridge blir husket for mange flotte scoringer for Liverpool FC, men den tidligere spissen er også i historiebøkene som den første spilleren som brente et straffespark på Wembley i en FA-Cup finale. Det hjalp ikke for scouseren at Liverpool tapte finalen i 1988 mot nederlagsdømte Wimbledon.

I sin spalte i Liverpool Echo sier nå Aldridge at han ønsker at John Arne Riise får spille dagens kamp mot Birmingham, slik at det kan hjelpe nordmannen å få selvmålet mot Chelsea ut av tankene. Aldo synes også det ville være rett å la Pepe Reina få opprettholde sin statistikk med å ha spilt alle ligakampene denne sesongen.

- Det beste som kan skje for Riise er at han kommer seg tilbake på banen så fort som mulig etter det utrolige selvmålet foran The Kop. Han må prøve å få det ut av tankene sine. I dag kan han få en perfekt sjanse til å vise at han har karakteren og viljestyrken til å komme seg over dette.

- Jeg kan bare sammenligne med hvordan jeg følte det etter min straffemiss mot Wimbledon.

- Jeg var helt knust, men det verste av alt var at det var den siste kampen i sesongen, slik at jeg måtte vente i to lange måneder før jeg spilte igjen. Sammen med tragedien på Hillsborough, og tiden etter det, var dette de verste par månedene jeg hadde i min fotballkarriere.

- Etter skaden som trolig har endt sesongen for Aurelip, kan det være at Rafa ønsker og behøver å bruke Riise i returmøtet mot Chelsea, men han har ikke spilt mye denne sesongen slik at han burde være frisk nok til å greie to kamper på fem dager.

- Reina har spilt alle ligakampene denne sesongen og ønsker at det fortsatt skal være slik. Keeperposisjonen er annerledes enn for utespillerne, og jeg håper at sjefen oppfyller hans ønske på St. Andrews.


Sjekket Zarate
Birminghams manager Alex McLeish har en skadefri tropp å velge fra til dagens kamp mot Liverpool. Det betyr at offensive spillere som Sebastian Larsson og Olivier Kapo er tilgjengelige og vil kjempe om en startplass med spillere som Cameron Jerome, Mikael Forssell og Mauro Zarate.

Sistnevnte er på utlån fra Al-Sadd i Qatar, og den unge argentineren har imponert med flere viktige scoringer for Brums. I dag kan han få en mulighet til å spille mot sin landsmann Emiliano Insua, og Rafael Benitez sier til Liverpool Echo at Zarate også var aktuell for Anfield.

- Zarate var lagkamerat med Emiliano Insua da Argentina vant VM for U20 landslag, bekrefter Rafa.

- Vi sjekket ham ut da han er en meget god angriper. Han er en av fire brødre, som alle er fotballspillere, men han er den beste.