Alonso forsvinner i januar?

Xabi Alonsos agent antyder at hans klient kan komme til å søke seg bort fra Liverpool under transfervinduet i januar. McDermott følger Keegan ut døren i Newcastle. Oldfield skulderoperert.

Xabi Alonsos agent, Inaki Ibanez, har overfor The Times antydet at midtbanespilleren kan forsvinne fra Liverpool under transfervinduet i januar.

- Vi får se hva som skjer i januar. For øyeblikket konsentrerer Xabi seg om å spille bra for Liverpool. Han ble ikke solgt, så mentalt er han fortsatt Liverpool-spiller. Det er uansett lenge til januar ennå, siteres agenten.

Alonso er for tiden i Spania, der han forbereder seg til morgendagens VM-kvalifiseringskamp mot Armenia.

McDermott ferdig i Newcastle
Kevin Keegan sa i forrige uke opp sin stilling som Newcastle-manager etter å ha havnet i konflikt med klubbens styre. Nå følger hans assistentmanager, Terry McDermott, samme vei. McDermott ble nemlig fjernet fra sin stilling i går, og dermed er Newcastles sportslige ledelse kjemisk fri for Liverpool-legender.

Oldfield ute i et par måneder
Juniorkeeper Chris Oldfield ble skadet allerede etter et kvarter av juniorlagets bortekamp mot Coventry for halvannen uke siden. Nå har målvakten blitt operert i skulderen, og er satt ut av spill i et par måneder fremover. Den gode nyheten for U18-laget er at venstreback Shane O'Connor er tilbake i trening etter en lyskeskade, og kan være aktuell for hjemmekampen mot Newcastle på lørdag.