Alonso holder mulighetene åpne

Xabi Alonso er innstilt på å starte den kommende sesongen hos Liverpool, men vil ikke utelukke at ting kan forandre seg.

Det har virket klart en god stund at Liverpool ønsker å kjøpe Gareth Barry fra Aston Villa, og at man skal finansiere kjøpet ved å selge Xabi Alonso til Juventus.

En drakamp med Villa om lagets kaptein har ennå ikke ført frem, mens Liverpool og Juventus heller ikke skal ha blitt enige om en overgangssum for Alonso.

Xabi Alonso er som kjent for tiden opptatt med EM-sluttspill, hvor han i går ble kåret til banens beste da Spania avsluttet som gruppevinnere ved å slå Hellas. Til søndag møter man Italia i kvartfinalen, og Xabi sier at han konsentrerer seg om den. Skulle det imidlertid skjære seg i forhold til de forventede overganger, virker han tilfreds nok med å kunne fortsette sin karriere på Anfield.

- For øyeblikket, i Liverpool, svarer 26-åringen på spørsmål om hvor hans fremtid vil være.

- Det er noe jeg holder avstand til nå. Jeg er fullstendig fokusert på EM og hva som skjer i Liverpool må du spørre klubben om.

- Jeg har ikke blitt fortalt noe så langt slik at mine planer er å starte med Liverpool, hvis det ikke skulle oppstå forandringer.