Alonso og Skrtel også med

Liverpool bekrefter at Daniel Agger og Harry Kewell spiller kveldens reservelagskamp, og at Xabi Alonso også er med fra start. Martin Skrtel er innbytter. Jordy Brouwer ønsker å score mer.

Et sterkt og interessant reservelag tar i kveld mot Manchester United. På en bekreftet oppstilling fra Liverpool er både Agger og Kewell med fra start, og Xabi Alonso blir også gitt matchtrening i en uvanlig stille uke for førstelaget. I tillegg ventes Martin Skrtel å få spilletid i etterkant av sin skade. Skal vi tippe en omgang hver for Daniel Agger og Skrtel?

Sammen med disse erfarne spillerne er spennende unggutter som Emiliano Insua, Mikel San José, Jay Spearing og 19-årige ungarske toppscoreren Krisztian Nemeth.

Liverpools lag: Dean Bouzanis; Stephen Darby, Mikel San José, Daniel Agger, Emiliano Insua; Ryan Flynn, Damien Plessis, Xabi Alonso, Jay Spearing; Harry Kewell, Krisztian Nemeth.

Reserver: Peter Gulacsi, Martin Kelly, Martin Skrtel, Gerard Bruna, Jordy Brouwer.

Jordy Brouwer
Blant de på benken er altså Jordy Brouwer, den lange og hengslete nederlenderen som har slitt med å markere seg etter overgangen fra Ajaz. Snart 20 år gammel synes nå Brouwer å være forbigått av Krisztian Nemeth i spisskøen, og kjemper også med yngre talenter i Gerardo Bruna og Dani Pacheco. Craig Lindfield er en annen som gjør at Jordy snart må prestere om han skal kunne forsvare spilletid. Angriperen innrømmer da også til klubbens hjemmeside at han må begynne å score flere mål.

- Jeg ønsker å score mer for reservene, forklarer Jordy Brouwer.

- Da jeg var hos Ajax scoret jeg langt flere mål enn jeg har gjort for Liverpool så langt, men hvis jeg får mer tid er jeg sikker på at jeg også vil score flittigere.

- Dette har vært en god sesong for laget. Hvert lag vi har spilt mot har vi mer enn matchet, og vi ønsker å vinne ligaen.

- Vi har gode spillere som har stor selvtillit, og det er ingen overraskelse for oss at vi ligger øverst på tabellen.

- Kamper mot Manchester United er de du ser fram mot på hvert nivå, sier Brouwer foran kveldens kamp. - Jeg synes vi spilte bra mot de i forrige kamp og hadde et bedre pasningsspill. De scoret imidlertid helt mot slutten på en kontring. Jeg synes vi var uheldige som ikke vant den kampen og forhåpentligvis kan vi gjøre det bedre denne gangen.

- Han (Krisztian Nemeth) er en god spiller som scorer mange mål for oss, fortsetter den lange spissen. - Jeg synes vi har spilt bra sammen og han er lett å spille sammen med.

- Det var ingen vanskelig avgjørelse for meg å reise til Liverpool. Det er en av de største klubbene i verden, som du ikke sier nei til.