Alonso til Fenerbahce på billigsalg?

Engelsk tabloidavis hevder at Xabi Alonso kan ende opp i Fenerbahce, og at tyrkerne ikke trenger å betale mer enn i overkant av £12M for Liverpools midtbanemann.

Tabloidavisen Mirror hevder i dag at Liverpool nå skal være villige til å la Xabi Alonso gå til tyrkiske Fenerbahce for £12M+ for å reise nok penger til å kjøpe Gareth Barry fra Aston Villa. London-avisen påstår at Rafael Benitez skal være villig til å selge midtbanespilleren for en slik sum, og hevder at manageren holdt samtaler med Alonso om dette i går.

Mirror hevder også at Fenerbahce allerede har lagt inn et bud på Alonso.

Nå vil Torres vinne trofeer også med Liverpool
Etter å ha returnert til Melwood som europamester higer Fernando Torres etter nye triumfer. Og nå tar han mål av seg til å vinne trofeer med Liverpool kommende sesong.

- EM-tittelen var min første store tittel, og nå ønsker jeg å vinne mer. Jeg håper at EM-gullet skal være den første av en rekke vinnermedaljer, for nå ønsker jeg å vinne trofeer med Liverpool. Jeg vet hvor mye det vil bety både for klubben og supporterne, uttaler spissen til Mirror.

- Liverpools supportere ga meg enorm støtte under EM, og jeg vet de heiet på Spania. Det vil jeg aldri glemme, legger han til.

- Målene jeg gjorde for Liverpool i fjor ga meg selvtilliten jeg trengte under EM. Jeg ønsker å takke Rafa og staben i Liverpool for all hjelp de har gitt meg. Jeg har blitt en bedre spiller takket være dem.

- Rafa er meget opptatt av detaljer, og hadde treningsprogrammet klart for meg lenge før jeg kom til klubben i fjor sommer. Han krever utrolig mye av oss. Selv om vi er helt utslitt mot slutten av treningsøktene, kan han tvinge oss til å gjenta øvelser 20-30 ganger til.