Alonso var skadet

Xabi Alonso var ikke med Liverpools tropp til London i dag fordi han var skadet. Benitez vil ikke gå aktivt ut for å selge kvartetten Alonso, Pennant, Riise og Crouch.

Det var en del som savnet Xabi Alonso i Liverpools lagoppstilling på White Hart Lane i dag, og da den baskiske midtbanegeneralen verken var på banen eller benken var det mange som tok det som et tegn på at Xabis dager i Liverpool er talte. Etter kampslutt kunne imidlertid Rafael Benitez avsløre til Sky Sports at Alonso var skadet. Spanjolen tråkket over på trening for to dager siden, og pådro seg en vridning i ankelen.

- Xabi Alonso var skadet, så han ble ikke med til London. Pennant og Riise ble ikke med til London fordi vi ønsket å utnytte troppen. Disse to spillerne er under kontrakt, og er våre spillere. Jeg har ingen problemer med dem. Jeg vil få et dilemma dersom jeg mottar bud på dem, ettersom de har spilt virkelig bra, sa Benitez da han ble bedt om å forklare fraværet til Alonso, Pennant, Riise og Crouch.

Benitez insisterer på at han ikke vil gå ut aktivt for å selge noen av denne kvartetten.

- Vi har tilbudt Peter Crouch en ny kontrakt, så vi har vist at vi ønsker å beholde ham. Jeg har fortalt ham, og dette har jeg vært veldig klar på, at dersom noen ønsker å kjøpe ham så kan de snakke med oss. Men han er en spiller som er veldig ulik de andre, og en god spiller som jeg har tro på.

Om den nylig avsluttede sesongen hadde Benitez følgende å si:

- Tanken var å komme så høyt som mulig på tabellen. Å vinne trofeer var vår prioritet. Vi har denne sesongen sett at vi har nærmer oss tetlagene. Vi spilte en del kamper uavgjort. Det vil vi forsøke å rette på til neste sesong. Dersom vi ønsker å tette gapet til teten må vi forbedre oss. Noen ganger kan du forbedre deg med de spillerne du har, men da må du gjøre nærmest alt perfekt. Vi har jobbet hardt med tanke på å forbedre troppen, og vi har fulgt spillere gjennom hele sesongen. Nå vil vi prøve å kjøpe de spillerne vi trenger. Vi ønsker å kjøpe de beste spillerne så snart som mulig, og jeg tror jeg vil få penger fra eierne slik at vi kan komme oss videre, uttalte Benitez.