Alt har fungert som normalt i Rafas fravær

Sammy Lee har hatt daglig telefonkontakt med Rafael Benitez i managerens sykdomsfravær. Assistentmanageren rapporterer at alt har fungert som normalt på Melwood.

Sammy Lee fortalte på dagens pressekonferanse på Melwood at treningene denne uken har vært kjørt som planlagt i manageren sykefravær, og at Rafael Benitez stadig har vært i telefonkontakt med sin assistentmanager fra sykesengen.

- Det har vært noen hendelsesrike dager, og nok ikke de beste for ham, uttalte Lee om Benitez sin operasjon for nyrestein.

- Jeg har snakket med ham på telefon hver dag, slik at han er oppdatert på hva som har skjedd. Vi planlegger treningene uker og måneder i forveien, så vet hele tiden hva som skal foregå. Du tilpasser dette litt til værforhold og skadesituasjonen, men jeg visste uansett hvordan strukturen for denne uken ville være, la assistentmanageren til.

- Spillerne har trent virkelig bra, og har virket fokuserte og konsentrerte til tross for alt som har skjedd i kulissene.

- Selvsagt merkes det når en personlighet som Rafa ikke er tilstede. Det gjør ting litt verre. Det er hans planer. Han stoler på at trenerne iverksetter hans planer, og det har vi da også gjort. Men det vil være galt å si at vi ikke har savnet ham. Han er manageren, og det merkes når han er borte. Det er imidlertid hans fortjeneste at alt har fungert så bra i hans fravær.

- Han liker ikke å være syk, og han liker ikke å være borte fra denne fotballklubben. Derfor vil han være tilbake på søndag.