Ambisiøs juniorkeeper

Juniorkeeper Dean Bouzanis har tatt mål av seg til å være i førstelagstroppen innen tre år. Barnsley håper å hente inn Thomas Sørensen på nødlån innen lørdag.

Liverpools unge australske keeper Dean Bouzanis uttaler til The Australian at han har satt seg som mål å spille seg inn i førstelagsstroppen i løpet av et par år. Australske medier beskriver målvakten som "den nye Mark Bosnich", mens Rafael Benitez mener at han er den beste U20-keeperen i verden.

- Da han hentet meg til klubben sa Benitez at han betraktet meg som den beste U20-keeperen i verden. Det stemmer. Han har virkelig stor tro på meg. Jeg signerte en proffkontrakt, og tror at jeg i løpet av 2-3 år kan komme med i førstelagstroppen, siteres sisteskansen fra Sydney.

Bouzanis er Liverpools førstevalg mellom stengene i årets FA Youth Cup, og skal i aksjon mot Sunderland i morgen. For tiden er hans store dilemma om han skal spille landslagsfotball for Hellas eller Australia.

- Jeg har ikke bestemt meg for hvilket landslag jeg skal spille for ennå. Jeg reiste til Hellas for å se på fasilitetene og snakke med treneren der, og spilte noen vennskapskamper. Jeg får ha en samtale med agenten min før jeg bestemmer meg.

- Jeg har spilt for aldersbestemte landslag i Australia, men jeg har fortsatt litt tid på meg før valget må tas. Det er tre grunner til å velge Hellas. For det første er det der jeg har mine røtter, for det andre er de regjerende europamestere og for det tredje så trenger jeg ikke å reise så langt for å spille landskamper. Men jeg må innrømme at jeg fortsatt har mye kontakt med landslagsledelsen i Australia, og de er ivrige etter at jeg skal spille for dem.

Barnsley sikter seg inn på Sørensen?
Lokalavisen Express & Star i Barnsley melder at Championship-klubben håper å få hente inn Aston Villas tredjekeeper, danske Thomas Sørensen, på nødlån foran FA-cupkampen på Anfield lørdag.

Barnsleys førstekeeper, tyske Heinz Müller, er langtidsskadet, mens innlånte Tony Warner har spilt FA-cup for Fulham denne sesongen.

- Jeg har sett ryktene om Thomas Sørensen, men jeg kommer ikke til å bekrefte eller avkrefte noe som helst. Vi vurderer en rekke målvakter, og vil sjekke alle som kan være tilgjengelige. Jeg er sikker på at vi klarer å hente inn den personen vi ønsker til denne kampen. Dersom ikke, så må vi benytte Kyle Letheren, sier Barnsley-manager Simon Davey.

Han frykter nok at unge Letheren blir for urutinert i heksegryta på Anfield.

Thomas Sørensen er for tiden på en ukes treningsleir med Aston Villa på Marbella, men kan returnere derfra på kort varsel.