Anderson klar for Forest

Paul Anderson vil kommende sesong spille på utlån i Nottingham Forest, og vil dermed ikke utvide sitt opphold i Swansea, som tidligere antydet. Mannix til Chester.

Paul Anderson vil spille neste sesong på utlån i Nottingham Forest. Anderson ble kåret til årets unge spiller i Swansea hvor han var på lån forrige sesong, og også der ønsket man å sikre leiesoldaten for ytterligere en sesong. Nottingham Forest ble allikevel den klubben som fristet mest for Anderson som overfor opprykksklare Forests offisielle hjemmeside uttalte følgende:

- Jeg nøt forrige sesong i Swansea, men etter å ha snakket med Forest, følte jeg det var en riktig overgang for meg.

- Jeg slutter meg til en stor klubb i Forest, og jeg er veldig glad og spent på utfordringen det vil være å få dem til å bite fra seg i The Championship.

Både Swansea og Forest rykket i vår opp til The Championship, og en mulig årsak til Andersons klubbvalg kan være at Nottingham er nært ved hans hjemsted Melton Mowbray.

Mannix til Chester
Tidligere Liverpool-reserve David Mannix har skrevet under på en toårsavtale med Chester. Mannix ble i vår frigitt av Accrington etter ikke å ha klart å spille seg til fast plass på Fraser Eagle Stadium

- Jeg har hatt et langt møte med manageren, og alt han sa var veldig positivt. De ser mot play off-spill denne sesongen, så dette er noe jeg virkelig ser frem mot, uttalte Mannix til Chester etter at han ble klar for sin nye klubb.