Anderson tilbake i spill

Paul Anderson spiller sin andre reservelagskamp for Nottingham F etter langtidsskade. Jack Hobbs og David Martin trives med førstelagsspill i Leicester. Hobbs usikker på fremtiden.

Paul Anderson er på god vei tilbake fra langtidsskade. Kantspilleren er for tiden utlånt til Nottingham Forest for hele 2008/09, men 20-åringen vært ute hele sesongen med en lårskade. I kveld er han imidlertid i reservelagstroppen når Nottingham Forest møter Walsall i Central Division. Anderson var i aksjon for første gang denne sesongen da han ble byttet inn i reservelagskampen mot Lincoln City forrige torsdag. Kampen endte 3-3, og han sto for forarbeidet til den ene scoringen og nettet ett mål selv. Den prestasjonen gjorde at han ble tatt ut til treningskamp mot et B-preget Irland sist helgen. Men Anderson ble ikke risisker i det oppgjøret grunnet stivhet etter en intensiv treningsøkt forrige onsdag.

Hobbs og Martin trives i Leicester
Jack Hobbs og David Martin spiller for tiden fast på Leicesters førstelag. Hobbs har en låneavale gjeldende for hele inneværende sesong, mens Martin skal være på Walkers Stadium frem til januar. Midtstopper Hobbs har fått sjansen i ni kamper fra start og to som innbytter for "revene". Hans imponerende form har bidratt til at Midlands-klubben har 22 poeng på ni kamper i League One.
- Det går virkelig bra i øyeblikket. Jeg spiller mange kamper, uttaler Hobbs til Leicester offisielle nettside.

- Jeg visste at det var litt god konkurranse om plassene, men det er bra fordi det får det beste ut av en. Det betyr at man må prestere hver uke for å beholde plassen.

- Klubben er fantastisk, og jeg føler meg virkelig velkommen av alle, inkludert fansen.

- Jeg er glad for å få litt erfaring. Jeg er lykkelig over å være her, å ta del og forhåpentligivs være med på opprykk.

Jack Hobbs vet ikke hva fremtiden bringer, men han er fremdeles Liverpool-spiller når låneavtalen utløper i mai.
- For å være ærlig vet jeg ikke hva som kommer til å skje. Jeg må snakke med manageren der og se hvilke planer han har.

David Martin har spilt ni kamper for Leicester denne sesongen, og er ikke i tvil om at han blir en bedre spiller av fast førstelagsspill.
- Forskjellen fra Liverpool til Leicester er presset. Man må spille bra hver uke. Det forbedrer spillet ditt med 5 til 10 prosent.