Aragones vil ha Alonso

Luis Aragonez har allerede kjøpt Dani Guiza til sin nye klubb Fenerbahce, og ønsker nå enda en EM-helt i Xabi Alonso til stallen. Sebastian Leto linkes til gresk storklubb.

Tyrkere ønsker Xabi
Fenerbahce fra Istanbul har store ambisjoner med Luis Aragones som ny trener og med solide økonomiske ressurser. Tidligere har man betalt drøyt 17 millioner euro for Dani Guiza, toppscoreren i La Liga forrige sesong, og nå håper man å sikre seg Xabi Alonso.

Ifølge den spanske avisen AS skal Liverpool be om 20 millioner euro, eller om lag £16M, men på Anfield antas man å ville godta et noe lavere bud.

Det største spørsmålet er kanskje om spilleren selv ønsker å gå til tyrkisk fotball, etter å ha spilt i Premier League og var aktuell for en overgang til Juventus i Serie A. Tyrkerne vil imidlertid håpe at mannen som førte Spania til EM-gull, Luis Aragones, nå kan overtale en av sine helter til Fenerbahce.

Rafael Benitez har ikke lagt skjul på at han ønsker å selge Xabi Alonso, først og fremst for at det skal gi ham penger til at man endelig skal sikre seg Gareth Barry. Arsenal skal også ha vist interesse for midtbanespilleren, men de røde vil ikke være særlig interessert i å se en så god spiller gå til en av de største rivalene i Premier League.

Fenerbahce imponerte i siste års Champions League ved knepet å bli slått ut av Chelsea i kvartfinalen, og vil være seedet i årets 2. og 3. kvalifiseringsrunde. De kan altså ikke møte Liverpool i kvalifiseringen i august.


Samtaler om Leto(?)
Rapporter i media sier at Liverpool skal ha hatt samtaler med Olympiakos angående en overgang for Sebastian Leto. Den argentinske vingen har ikke blitt noen hit på Anfield, og det ble etter hvert også problemer med hans pass og ditto spilletillatelse.

Det ventes derfor at Rafa Benitez vil være villig til å la 21-åringen gå for et akseptabelt beløp, og det hevdes at en overgang verdt £1,3M skal være på trappene.