Arbeloa noe usikker på fremtiden

Arbeloa har ett år igjen av kontrakten. For tidlig å diskutere en forlengelse. Spanjolen venter på en avklaring angående Benítez' fremtid. Carragher og Gerrard blir definitivt på Anfield. Søndagsrykter.

Spanske medier påstår at Atlético Madrid er interessert i å hente Alvaro Arbeloa. Høyrebacken forholder seg til kontrakten med Liverpool, og lar seg foreløpig ikke påvirke av spekulasjonene.
- Nei, jeg har kontrakt med Liverpool i enda ett år. Vi har ikke snakket om en forlengelse. Vi vet ikke om Benítez vil fortsette. Det ser ut til å være litt for tidlig å snakke om dette, sier Arbeloa ifølge Sporting Life.

Alvaro Arbeloa virker noe usikker på sine egen fremtid, men påpeker at Jamie Carragher og Steven Gerrard definitivt blir på Anfield.
- For en stund siden var det snakk om at Madrid ønsket seg Gerrard. De kan glemme det. Han vil aldri reise herfra.

- Han og Carragher er de her som fansen elsker enormt, og de elsker klubben enormt.

- Nå er alles drøm å vinne ligaen. Det er 18 år siden sist Liverpool klarte det, og det gjør vondt. Men det vil ikke bli enkelt.

Søndagsrykter
I søndagsavisene er det som vanlig flere rykter. Stoke-manager Tony Pulis sies å være villig til å betale £4M for Jermaine Pennant når overgangsvinduet åpner i januar. Stoke skal fremdeles være interessert i Sami Hyypiä.

Andrea Dossena linkes tilbake til Italia mindre enn et halvår etter at han kom til Liverpool fra Udinese. Det antas at Juventus og Roma skal være interessert. Venstrebacken har store problemer med å tilpasse seg spillestilen i engelsk fotball.