Arbeloa og Voronin skadet

Alvaro Arbeloa er satt ut av spill i 2-3 uker på grunn av en mageskade, mens Andriy Voronin ikke kan spille helgens cupkamp på grunn av en ankelskade.

Alvaro Arbeloa hadde tydelige problemer med å løpe i forkant av at han lagde frisparket som ga Aston Villa deres utligningsmål på Anfield mandag kveld. I forkant av denne situasjonen hadde spanjolen hatt en lengre diskusjon med Rafael Benitez og klubblegen på sidelinja.

Liverpoolfc.tv melder i ettermiddag at høyrebacken har pådratt seg det som blir beskrevet som et mageproblem, og vil være satt ut av spill i 2-3 uker. Det sies ikke mer om diagnosen, men skal vi prøve oss på kvalifisert gjetning dreier det seg kanskje da om en strekkskade i mageregionen.

Samtidig meldes det også at Andriy Voronin pådro seg en ankelskade på trening i dag. En skade som gjør at han definitivt ikke kan spille helgens cupkamp mot amatørene fra Havant & Waterlooville.

Siste sjanse til plass på Liverpool Legends i Sogn
Fredag kommer Liverpool Legends til Lærdal i Sogn, og nettstedet www.gooba.no auksjonerer bort plass på Liverpool-laget for den som er heldig og rik. En rekke gamle stjerner skal på parketten og måle krefter mot andre tidligere storheter. Torben Piechnik, som også var innom Liverpool, Brian Laudrup, Per Egil Ahlsen, Gøran Sørloth, Bjarne Berntsen & Erik Foss er alle klare for parketten i Sogn. Om du har lyst å ta plass på Liverpoollaget, så stenger auksjonen i kveld klokka 21:00.

Auksjonen kan du følge her .