Arsenal lader kanonene

Arsenal lader kanonene foran søndagens storkamp mot Liverpool. Manager Wenger og toppscorer Adebayor mener at The Gunners er i stand til å slå laget fra Anfield. Skrtel fyller år i dag.

Liverpool troner fortsatt øverst på Premier League-tabellen etter helgens kamper. Det er åtte poeng ned til helgens motstander, Arsenal, som innehar femteplassen. Men Arsenal-manager Arsene Wenger er slett ikke imponert over Liverpools prestasjoner denne sesongen.

- Liverpool er ikke noe bedre enn Chelsea og Manchester United, uttalte han til pressen etter at hans eget lag spilte 1-1 mot Middlesbrough på lørdag.

- Det er ingen stor forskjell på Liverpool og de andre to klubbene. Liverpool ligger mange poeng foran oss for øyeblikket, men ikke langt foran de andre to. Jeg tror vi kan slå Liverpool.

Arsenal-spiss Emmanuel Adebayor innrømmer at han er ute etter revansje mot Liverpool, etter at de røde slo London-laget ut av Champions League i fjor.

- Liverpool knuste våre drømmer i fjor. Vi har noe å hevne, det er sikkert.

- Dersom vi alle jobber sammen, har vi en god sjanse til å slå dem. Vi vet at søndagens kamp er en svært viktig kamp for klubben, og vi er klare for oppgaven.

Skrtel fyller år
Liverpools slovakiske midtstopper, Martin Skrtel, fyller 24 år i dag. Forsvareren håper å være tilbake i spill igjen snart, etter korsbåndskaden han pådro seg i kampen mot Manchester City tidlig i oktober.