Arsenal vurderer nytt bud på Alonso

Arsenal skal igjen være interessert i å kjøpe Xabi Alonso fra Liverpool. Ironisk nok er det skaden Alonso påførte Cesc Fabregas som er den direkte årsaken til at interessen er gjenopptatt.

Fabregas er satt ut av spill i om lag fire måneder som følge av en korsbåndsskade han pådro seg like før pause i kampen mot Liverpool. Skaden oppstod som en følge av en situasjon der Alonso var innblandet.

Arsenal skal som kjent ha lagt inn et bud på £14M for Alonso like før transferdeadline i august. Liverpool krevde den gangen £17M. Men nå er altså Arsene Wenger desperat etter å fylle tomrommet etter Fabregas de kommende fire månedene, og ryktes dermed å stå klar med et høyere bud enn det han la inn i august. Det er Daily Telegraph som melder dette.

Alonso har kontrakt med Liverpool til sommeren 2012. Spanjolen har spilt godt i hele høst, og har vært en av de viktigste bidragsyterne når Liverpool har klatret til topps på tabellen. Det er derfor ikke gitt at Rafael Benitez vil ønske å selge, selv om Arsenal skulle legge inn et bud i størrelsesorden £17M.