Astrit fikk nei fra Nijmegen

Astrit Ajdarevic får ikke kontrakt med NEC Nijmegen. Nederlenderne har ikke råd. Uttatt på Sverige U19. Anthony Le Tallec glad for at ”marerittet” i Liverpool er over.

Astrit Ajdarevic har igjen ett år av sin kontrakt med Liverpool, men svensken ønsker seg vekk fordi han vil spille førstelagsfotball. 18-åringen har vært på prøvespill i en rekke klubber, nå sist i NEC Nijmegen. Heller ikke der fikk han tilbud om kontrakt.
- Liverpools midtbanespiller ble av den tekniske staben i NEC vurdert som en god spiller, men ikke for posisjoner som prioriteres i øyebikket. På grunn av begrenset budsjett har det blitt besluttet at Ajdarevic ikke blir tilbudt kontrakt, skriver NEC Nijmegen på sine nettsider.

Astrit Ajdarevic er tatt ut på Sverige U19 til to privatlandskamper mot Polen 19. og 21. august i Østersund. Kampene er en del av oppladningen til første runde i EM-kvalifiseringen som spilles i Makedonia i midten av oktober.

Le Tallec trives i Le Mans
Anthony Le Tallec var utlånt til Le Mans hele forrige sesong. I sommer ble han solgt til den franske Ligue 1-klubben. 23-åringen kom til Liverpool fra Le Havre i 2003, men ble lånt ut hver av de siste fire sesongene. Nå er han glad for at "nomadetilværelsen" er over.
- Etter at jeg underskrev her, så føler jeg meg mye friere til sinns, uttaler Le Tallec til L'Equipe.

- Jeg er ikke Liverpools slave lenger, noe de lekte med meg hvert år.

Le Mans har mistet en rekke spillere, men Le Tallec var likevel klar til å bli i Le Mans.
- Etter sesongslutt så har vi ikke vært i stand til å hindre at spillere har reist. Jeg har ikke sett det tidligere. Da jeg ble tilbudt kontrakt, nølte jeg likevel ikke.