Atletico v Liverpool på Viasat 4

Bortekampen i Madrid blir hovedkamp på Viasat, som reklamerer med ny sportskanal og også snart kan tilby TV2 Sport til sine seere. Champions League på Viasat i tre år til.

Onsdag 22. oktober vises Atletico Madrid v Liverpool på Viasat 4. Sendestart er kl 20.00 og avspark kl 20.45.

Viasat reklamerer nå med at man fra 17.oktober starter opp to nye kanaler. Viasat Sport, som erstatter Viasat Sport 2 og Viasat Sport 3, samt Viasat Motor som vil være en rendyrket kanal for motorsport.

Sportskanalene på plattformen blir dermed de to ovenfornevnte kanalene, samt SportN, Viasat Golf og Viasat Sport HD.

- Vi samler all den beste sporten vår på den nye premiumkanalen vår Viasat Sport, sier sportssjef Stian Aune Kleppo i TV3.

Samtidig har Viasat inngått en avtale med TV2 om at kanalen TV2 Sport blir tilgjengelig på Viasat-plattformen.

- Viasat 4 skal vise den beste kampen tirsdag og onsdag i CL, og vår nye sportskanal Viasat Sport har andrevalget, sier Kleppo.

Men det vil også bli vist en kamp fra Champions League på TV2 Sport, i utgangspunktet fra og med neste sesong, men det kan bli aktuelt allerede denne sesongen.

- Vi er i forhandlinger om å få vise kamper allerede denne sesongen, sier sportssjef i TV 2, Bjørn Taalesen.

- Det er så mange bra kamper i Mesterligaen at det gjør ikke noe, sier Taalesen på det faktum at Viasat kan velge de to beste kampene. - Vi kommer til å sende kamper etter gruppespillet også, men naturligvis ikke semifinaler og finaler.

Det ble i dag klart at Moderen Times Group, som eier Viasat, har sikret seg rettighetene til tre nye år med Champions League.