Aurelio har funnet tonen med Riera

Etter en ukens trening sammen, uttaler Fabio Aurelio at han går godt i spann med Albert Riera. Nå håper brasilianeren at begge får starte mot Man Utd i morgen.

Albert Riera vil gi Liverpool en ny dimensjon. Det mener lagkamerat Fabio Aurelio etter å ha trent med nykommeren den siste uken. Nå mener brasilianeren at han har funnet tonen med spanjolen ute på venstreflanken.

- Albert hadde en veldig god sesong med Espanyol i fjor. Klubben var på jakt etter en kvalitetsving, og jeg tror han er funnet. Albert er en hurtig spiller, som slår gode innlegg og som i tillegg gjør mål selv. Han vil være en god mann å ha i stallen for manageren. En mann som kan heve laget, sier Aurelio til liverpoolfc.tv.

- Jeg har trent sammen med ham i denne perioden med landslagsfotball, og han er en spiller jeg ser ut til å gå godt i spann med. Jeg håper at manageren vil benytte oss sammen mot Manchester United på lørdag.

Aurelio er ellers glad for å ha blitt gjenforent med førstelagstrener Mauricio Pellegrino. De to spilte tidligere sammen i Valencias forsvarsrekke, og har vært gode venner siden den gang.

- Vi var lagkamerater i Valencia, og er gode venner også privat. Han har tre barn, akkurat som meg, og min vesle sønn går på samme skole som hans sønn. Mauricio hjalp meg mye da jeg kom til Spania, og det er hyggelig å bli gjenforent i Liverpool.

- Som spiller var Pellegrino veldig god på organisering, og han var alltid topp konsentrert. Nå jobber han med forsvaret, med hovedvekt på det taktiske, inkludert å forsvare seg på dødballer.

- Både han og Sammy Lee er til stor hjelp for oss. Jeg tror dette kan bli en stor sesong for oss. Vi jobber virkelig hardt, og prøver å fokusere på alle detaljer. Vi håper å ta med oss dette inn i kampene og gjøre Liverpool sterkere denne sesongen.