Aurelio ikke med i troppen

Fabio Aurelio har startet løpetrening igjen, men er ikke aktuell til dagens kamp mot Hull. Rafa sier at Ryan Babel må være tålmodig, og at det var Ajax som ønsket ham på lån.

Det er blitt antydet at Fabio Aurelio kunne komme på banen igjen allerede mot Hull, etter å ha blitt friskmeldt fra leggskaden som plager brasilianeren jevnlig, men Rafa Benitez bekrefter at venstrebacken ikke vil bli benyttet på Anfield i ettermiddag. Manageren forklarer også nærmere situasjonen med Ryan Babel, og forklarer hvorfor han mener troppen stadig blir sterkere.

- Fabio Aurelio har startet med løpetrening, men han vil ikke være tilgjengelig til dagens kamp, bekrefter manageren.

- Når det gjelder Ryan Babel vet vi at han har potensial og han vet at dersom han skal spille flere kamper, da må han fortsette å arbeide så hardt som han gjør nå. Når han får sine sjanser må han ta dem. Det er vanskeligere for spillere når laget fortsetter å vinne. Riera spiller bra og det er vanskeligere for Babel å kunne starte kamper, men hvis Babel spiller to eller tre kamper på rad vil Riera ha det samme problemet. Han vil imidlertid få mange sjanser siden vi har stor tro på ham. Antydningen om at han ønsket å reise var ikke sann, siden det var Ajax som ønsket ham etter at man solgte Huntelaar. Han vil bli hos oss siden han kan være en svært viktig spiller for oss under resten av sesongen.

- Vi har nå en tropp som viser karakter og kvalitet. Mot Blackburn kunne en se at Insua spilte bra, og likeså med N?Gog for noen dager siden. Lucas Leiva gjorde også en god kamp da. Agger ble 24 på fredag og er fortsatt ung, og Skrtel er det samme. Mange av våre gode spillere er fortsatt unge spillere, men vi har også erfarne folk som Carra og Sami Hyypiä. Vi har en god balanse i troppen.