Aurelio klar mot Sunderland

Fabio Aurelio er klar for ligaåpningen etter å ha vært ute med betennelse i leggen. Viktig med god start. Bra med konkurranse om plassene.

Fabio Aurelio har erklært seg selv skadefri foran ligaåpningen mot Sunderland på Stadium of Light i morgen kl. 18.30. Venstrebacken har vært på sidelinjen store deler av pre-season med en leggskade.
- Jeg er tilbake i trening, og jeg føler meg 100 prosent nå. Så jeg er klar til sesongstart mot Sunderland, uttaler Aurelio til Liverpoolfc.tv.

- Det var virkelig viktig for meg å være involvert under sesongforberedelsene på treningsleiren i Sveits. Jeg jobbet hardt. Uheldigvis holdt et nytt, lite problem meg ute da jeg fikk et spark i leggbeinet, noe som førte til betennelse. Men nå ser jeg frem til sesongstart.

- Det vil være managerens avgjørelse om jeg kommer til å bli med mot Sunderland. Jeg håper å gjøre en god jobb og hjelpe laget til en god start på sesongen.

Aurelio mener det er svært viktig å komme godt i gang fra start, det vil si ta tre poeng på Stadium of Light i morgen.
- Nå er tid for at resultatene skal komme, og vi er klare til å ta fatt på sesongen. Vi vet at Sunderland har forsterket troppen mye i løpet av sommeren. De har et sterkt lag nå.

- Vi har også forbedret oss ved å hente inn noen kvalitetsspillere. Selv om laget ikke er 100 prosent ennå, så håper vi å begynne bra og få tre poeng. Vi har en sterk stall, og vi ønsker å kjempe om tittelen i år.

Aurelio har fått konkurranse på venstrebacken etter at Rafael Benítez hentet inn Andrea Dossena, mens unge Emiliano Insúa viser fin fremgang.  
- Det er virkelig godt å ha konkurranse, og jeg tror sjefen er virkelig fornøyd med det. Han har en god mulighet til å forandre spillesystem og benytte ulike spillere, så alle må kjempe for plassene sine. Jeg tror det er veldig bra for laget.

- I hver posisjon har vi to eller tre spillere. Jeg mener det er veldig viktig at vi på hver treningsøkt jobber hardt og holder nivået oppe.