Aurelio rekker ikke Boro-kampen

Fabio Aurelio bekrefter i dag at han ikke kommer til å bli spilleklar til lørdagens kamp mot Middlesbrough, grunnet sin hamstringskade.

Fabio Aurelio har nok en gang fått et ufrivillig opphold på behandlingsbenken, og brasilianeren legger ikke skjul på at alle skadene har blitt en kilde til frustrasjon. Venstrebacken får nå behandling for en mindre hamstringskade, og måtte som kjent stå over søndagens FA-cupkamp mot Luton. Nå krysser han fingrene for at skadeoppholdet ikke skal bli langvarig, men regner ikke med å bli klar til lørdagens kamp mot Middlesbrough.

- Det er synd at jeg må ta en pause igjen nå, ettersom jeg følte meg i god form. Det er ikke uvanlig at man pådrar seg småskader når man kommer tilbake etter et langt skadeavbrekk som det jeg har hatt. Forhåpentligvis mister jeg ikke mer enn en ligakamp, og kan være tilbake mot Aston Villa, uttaler forsvarsspilleren til liverpoolfc.tv.

- Jeg har vært mye ute med skader, og det er vanskelig å sette ord på hvor frustrerende det har vært. Min kone vet trolig bedre enn noen annen hvor vanskelig det har vært for meg, for hun har sett hvor frustrert jeg har vært, legger han til.

- Jeg har ikke vært i stand til å trene og gjøre jobben min. Det har vært en vanskelig tid, men du må bare stå på. Jeg drømmer om å få spille uten skadeproblemer.

Selv om Aurelio ikke vil være med i troppen som reiser til Middlesbrough i helgen, krysser han fingrene for at hans lagkamerater tar seieren i nordøst, og dermed holder det lille håpet om ligatittelen som er igjen i live.

- Jeg har også vært frustrert over ligaresultatene den siste tiden, ettersom vi var bedre enn Manchester City og burde ha slått Wigan. Dersom vi ønsker å kjempe om ligatittelen må vi vinne slike kamper, avslutter han.