Aurelio spiller ikke mot Arsenal

Venstreback Fabio Aurelio er ikke skadefri, og ergo ikke aktuell til morgendagens kamp mot Arsenal. Det bekrefter assistentmanager Sammy Lee til pressen.

Selv om Fabio Aurelio er tilbake i trening etter sin skade bak i leggen, kommer Arsenal-kampen for tidlig for brasilianeren. Venstrebacken har nå ikke vært i aksjon siden han forlot banen i pausen under hjemmekampen mot Marseille den 26.november.

- Fabio Aurelio er ikke i stand til å spille mot Arsenal, bekrefter Sammy Lee til britiske radiojournalister.

Det betyr sannsynligvis at Andrea Dossena bekler venstrebacken også på Emirates i morgen. Alternativet synes å være Emiliano Insua.

Liverpool står nå foran tre kamper på syv dager, og Lee innser at julen kan bli en svært avgjørende periode med tanke på hvor ligamesterskapet til syvende og sist havner.

- Vi står foran en fantastisk kamp mot Arsenal i morgen. Vi har gjort det best mot de beste lagene denne sesongen, og nå håper jeg vi blir betraktet som et av de beste lagene. Vi ser frem til kampen.

- Historisk sett har julen alltid vært en veldig avgjørende periode. Den som klarer å sanke flest poeng i julen kan flyte på en medgangsbølge inn i det nye året. Det er viktig å sørge for nok restitusjon mellom kampene. Vi er litt skuffet over at vår andre kamp i romjulen spilles tidlig den 28.desember. Jeg ønsker ikke å klage på det, men de andre lagene får litt mer tid til restitusjon. Men slik er fotballen, og vi må bare gjøre det beste ut av situasjonen og prøve å plukke så mange poeng som mulig i denne hektiske perioden.

- Det finnes ikke noe slikt som tre enkle poeng i Premier League lenger. Alle lag er godt organiserte og har lagt en slagplan foran hver kamp. Vi må sørge for at vi holder oss til vår slagplan, og forsøke å få så mye ut av kampene som mulig.