Aurelio tilbake i troppen

Fabio Aurelio trener som vanlig og kan være aktuell til kveldens kamp mot Atletico Madrid. Dirk Kuyt tilbake på høyrevingen?

Bilder fra gårsdagens trening i Madrid viser at Fabio Aurelio er tilbake i trening igjen etter sine siste skadeproblemer, selv om Rafael Benitez har fokusert på Ryan Babel og Javier Mascherano i forhold til spillere som igjen er tilgjengelige etter siste kamp mot Wigan. Det er imidlertid lite trolig at Aurelio hadde vært med til Vicente Calderon hvis han ikke også ville være aktuell for spill.

En annen som er kommet inn i troppen er kapteinen på reservelaget, Stephen Darby. Scouseren vil være back up for Alvaro Arbeloa, ettersom Philipp Degen fortsatt trenger mer tid på å bli kampklar etter sin ribbeinsskade.

Javier Mascherano er ventet å gå inn på laget igjen etter ikke å blitt vurdert mot Wigan i bakkant av å ha kommet tilbake fra en anstrengende kamp og reise med det argentinske landslaget. Det vil også overraske om Rafael Benitez velger å bruke to rene vinger som Albert Riera og Jermaine Pennant i Madrid, selv om Ryan Babel kan være et alternativ på kanten. Vi heller i retning av at Rafa vil benytte både Mascherano, Xabi Alonso og Steven Gerrard, og hvor sistnevnte får en rolle bak den ene spissen.

Robbie Keane kan få jobben med å lede laget fra fronten, selv om iren skal ha vært plaget med en vond ankel de siste dagene. Det vil i så fall trolig bety at Dirk Kuyt igjen blir flyttet ut på høyrekanten.

Trolig lag mot Atletico Madrid: Reina; Arbeloa, Carragher, Agger, Aurelio; Kuyt, Mascherano, Alonso, Riera; Gerrard; Keane.