Aurelio ut med strekk

Aurelio ble byttet ut mot Man City grunnet kjenning med strekk i leggen. Brasilianeren tror ikke landslagspausen vil forstyrre Liverpools form. Seieren mot City viser at de røde har blitt bedre.

Liverpoolfc.tv skriver at Fabio Aurelio ble byttet ut mot Man City etter å ha fått kjenning med sin gamle strekkskade bak i leggen. Det står ikke oppgitt hvor lenge brasilianeren må regne med å være ute.

Fjorten førstelagsspillere vil være opptatt med VM-kvalifiseringskamper fremover, men Aurelio tror ikke at et spilleopphold på to uker vil ødelegge Liverpools fine form. Forrige sesong vant de røde 6-0 mot Derby, men de tre kampene etter landskampene endte alle uavgjort.
- Det er alltid vanskelig etter landslagspauser, spesielt når nesten hele troppen vår er av gårde. Vi har bare et par dager til å forberede oss til neste kamp.

- Men et par lag er i samme situasjon. Jeg tror selvtilliten vi hadde før pausen vil bety at vi ikke er i en dårlig posisjon.

Fabio Aurelio tvilte aldri på at Liverpool kunne komme tilbake fra 0-2 mot Manchester City.
- Vi visste at vi ikke var ute av kampen. De ledet 2-0, men da det var 45 minutter igjen, visste vi at vi kan endre en slik situasjon.

- Vi kom tilbake med selvtillit. Vi forsøkte enda mer å vinne andreballene fordi vi var ikke nærme nok i første omgang.

- Vi ønsket å presse mer og komme næmere deres straffefelt. Vi kjente til at de hadde kvalitetsspillere fordi de er så gode i angrep. Vi visste at de var svakere bakover.

- Jeg tror nøkkelen var lagånden. Vi har tro på oss selv fordi vi ser at vi har kvalitetsspillere når vi kikker oss rundt i garderoben.

Liverpool har kun klart uavgjort i Eastlands de to seneste sesongene.
- Det viser hvor sterke vi er nå. Formen vi viste for å vinne var utrolig, men vi hadde tro på oss selv helt til slutt.

- Det er ikke lett å spille mot Man City, spesielt når man ligger under med 0-2, men vi kom tilbake. Jeg tror det viser at vi er sterkere enn tidligere. Det var et stort, stort resultat.

- Det var virkelig viktig å vinne denne kampen. Hvis vi skal vinne tittelen, så er slike poeng veldig viktige.