Avslag på nytt Ramsey-bud

Liverpool har økt sitt bud på Aaron Ramsey fra £3M til £5M, men Cardiff ønsker en større andel av overgangsbeløpet utbetalt umiddelbart enn det Liverpool har skissert.

Tidligere i vår la Liverpool inn et bud på £3M for Cardiffs stortalent Aaron Ramsey, men fikk beskjed om at waliserne forlangte £5M for 17-åringen. Nå skal de røde ha lagt inn et nytt bud som matcher Cardiffs verdsetting av spilleren. Men det nye budet skal også ha blitt avslått, fordi Cardiff ønsker en større del av beløpet utbetalt med en gang enn det Liverpool forespeilet dem.

Det er The Guardian som i dag melder at både Liverpool og Arsenal har mislyktes med bud på £5M for Ramsey. Midtbanespilleren er som kjent også i søkelyset til Manchester United.

The Guardian melder at budene både fra Liverpool og Arsenal var verdt tett oppunder £5M, men hevder at de ble avslått fordi Cardiff ønsker en større utbetaling med en gang enn det Premier League-klubbene tilbød. Både Arsenal og Liverpool ønsker nemlig en avtale der store deler av overgangsbeløpet blir utbetalt etter antall spilte kamper og tenåringens utvikling for øvrig.

The Guardian venter at både Arsenal og Liverpool vil kontakte Cardiff på nytt, med enda bedre tilbud. Avisen hevder at klubber som Everton, Portsmouth, Aston Villa og Tottenham også skal ha fått øyene opp for Ramsey. Manchester United følger også utviklingen i saken.

Ramsey har to år igjen av sin kontrakt med Cardiff. Han spilte 21 kamper for waliserne i Championship sist sesong. Midtbanespilleren er med i Wales sin A-landslagstropp til privatlandskampene mot Island og Holland denne uken, men var verken på banen eller benken ta waliserne slo Island 1-0  på bortebane i går kveld.