Avslappet Kewell om fremtiden

Harry Kewell stresser ikke i forhold til en ny klubb. Hertha Berlin ser fram til å spille mot Liverpool. Tur mot Arsenal er også blitt utsolgt.

Storklubber vurderer Kewell
Om en uke er ikke lenger en av klubbens best betale spillere på Liverpools lønningsliste. Etter å ha spilt for Australia på søndag sier Harry Kewell at han nå tar en ferie før han bestemmer seg for hvor hans fremtid vil være. Valencia, Roma og Celtic blir sagt å være blant klubbene som interesserer seg for spilleren som vil la den legendariske 7'er trøya inntil videre stå ledig i Liverpool FC.

- Jeg skal nå reise på ferie i om lag en uke og så vil jeg bestemme meg, sier Kewell.

- Nå vil jeg bare slappe av. Klubbene bruker sin tid i disse dager og det er en lang og stor prosess som en må igjennom. Derfor haster ikke dette.

Tyskere ser fram til rødt møte
Formannen i Hertha Berlin, ikke ukjente Dieter Hoeness, sier at man ser fram til å møte Liverpool til pre-season kamp på Olympiastadion 22.juli.

- Kampen mot Liverpool blir viktig for oss for å se hvor vi står i forberedelsene, sier den tidligere storspilleren.

- Englands mestvinnende klubb har en rekke spillere i verdensklasse og har hatt stor suksess i Champions League de siste årene.

- For fans i Berling, vil denne vennskapskampen være en perfekt start på den nye sesongen.


Nok en tur utsolgt
Sabra forteller at nå er også fellesturen mot Arsenal utsolgt. Tidligere har det blitt fullt til kampene mot Man Utd, Everton og Chelsea.

Sabra gjør oppmerksom på at behandlingsdato for tur til Arsenal er 30.juni, og at ingen vil bli kontaktet før denne datoen.