Babel spent på hvilken rolle han får

Ryan Babel er tilbake på Merseyside, og går trolig rett inn i troppen til kampen mot Middlesbrough. Nå er hollenderen spent på hvilken rolle han får på laget denne sesongen.

Ryan Babel mener han vil ta sitt spill ett steg opp på kvalitetsstigen denne sesongen. Nederlenderen har nå returnert til Melwood etter sitt OL-eventyr, og er klar til innsats mot Middlesbrough på lørdag.

21-åringen startet kun 15 ligakamper i sin første sesong etter £11.5M-overgangen fra Ajax i fjor sommer. Nå ivrer han etter å sette større preg på Liverpools lag.

- Dette blir min andre sesong i Liverpool, og forhåpentligvis kan jeg heve mitt spill ett hakk. Nå fokuserer jeg på å komme i 100% form, så får vi se hvem manageren henter inn før transfervinduet stenger og hva min rolle i laget blir, sier nederlenderen til Liverpool Daily Post.

Manager Rafael Benitez forventer i alle fall at Babel skal fortsette den gode utviklingen.

- Vi kan muligens få se Ryan på sitt beste denne sesongen. Jeg ser at han utvikler seg som spiller, og vi kjenner til hans potensial. Med Babel som blir stadig bedre og Daniel Agger tilbake i troppen, har vi en fin miks av ungt og rutinert. Vi har en god balanse, sier spanjolen til morgenavisen på Merseyside.

- Ryan er en spiller som kan forandre kamper. Han kan spille som tilbaketrukket spiss eller på topp, samt på begge vingene. Vi kan dra nytte av hans allsidighet. Vi vet at Ryan foretrekker å spille spiss, men det er viktig å ha erfaring fra andre posisjoner også. Det vil alltid være bedre å spille på vingen enn å sitte på benken, konkluderer Benitez.