Babel til OL?

Den nederlandske landslagsledelsen ønsker å benytte seg av Ryan Babel i OL, etter at skaden han pådro seg denne uken gjorde at han går glipp av EM. Torres er bookmakernes favoritt.

Lucas Leiva skal delta i OL i Beijing for Brasil, mens Javier Mascherano selv ønsker å være med når Argentina skal forsvare sitt OL-gull fra Aten i 2004. Rafa Benítez er veldig lite lysten på at Mascherano skal være med, ettersom han da vil gå glipp av deler av preseason med Liverpool, og i tillegg de første kampene i sesongen. Benítez har fortalt at han vil prøve å snakke Mascherano fra det, men argentineren virker innstilt på at han vil være med i mesterskapet.

Nå får Liverpool muligens enda en ting å tenke på, når den nederlandske landslagsledelsen går ut og sier at Ryan Babel kan være en aktuell mann for deres OL-lag, i Bejing fra 8. til 24. august. Babel går som kjent glipp av hele EM-sluttspillet på grunn av en ankelskade denne uken, og dermed ønsker OL-treneren Foppe de Haan å benytte seg av Liverpool-spilleren.

- Dersom Ryan blir skadefri vil han garantert være en kandidat for en plass på laget. Han er en verdifull spiller på grunn av sine kvaliteter, siteres U23-treneren av Setanta Sport i dag.

Torres er bookmakernes favoritt
Fernando Torres er sammen med Cristiano Ronaldo bookmakernes favoritt til å ta gullballen i årets EM i Østerrike og Sveits. Dersom du setter noen kroner på Torres som toppscorer, vil du få mellom 9 og 10 ganger pengene tilbake. Miroslav Klose, Luca Toni, Ruud van Nistelrooy og Thierry Henry følger like bak Premier League-duoen.

Dersom du tror Dirk Kuyt blir toppscorer, kan du få opp mot 125 ganger pengene tilbake.