Babel til OL og Threlfall til Hereford

Ryan Babel har blitt tatt med i OL-troppen til Nederland, og er dermed uaktuell for de fleste av Liverpools kamper i august. Robbie Threlfall lånes ut til Hereford for seks måneder.

Ryan Babel ble i dag som ventet tatt med i 18-mannstroppen til Nederland til de olympiske leker i Kina. Dermed mister den lovende angriperen ligastarten for Liverpool, og de røde må antageligvis klare seg foruten nederlenderen i de fleste av sine kamper i august måned.

Babel vil nå slutte seg til nederlendernes forberedelser til mesterskapet, og vil være involvert når Nederland møter Belgia i treningskamp 23.juli. Deretter flyr Holland-troppen til Hong Kong og ING Cup, før de forflytter seg til Tianjin i Kina hvor de spiller sin første OL-kamp mot Nigeria den 7.august. Nederland skal også møte Japan og USA i gruppe B.

Nederlands tropp: Velthuizen (Vitesse Arnhem), Vermeer (Ajax); Jaliens (AZ Alkmaar), Jong-A-Pin (Heerenveen), Luijckx, Marcellis, Pieters (alle PSV Eindhoven), Zuiverloon (West Bromwich Albion); Bakkal, Emanuelson (begge Ajax), De Guzman (Feyenoord), Maduro (Valencia), Sno (Celtic); Beerens (Heerenveen), Babel (Liverpool), Drenthe (Real Madrid), Makaay (Feyenoord), Sibon (Heerenveen).





Nytt Hereford-opphold for Threlfall
Ifølge skysports.com har Liverpools lovende tenåring Robbie Threlfall sagt ja til et nytt låneopphold på seks måneder hos Hereford. Den nyopprykkede League One-klubben skal ha vunnet drakampen om å få låne Threlfall i skarp konkurranse med en rekke League One og League Two-klubber.

19 år gamle Threlfall skal ha valgt Hereford fordi han trivdes på lån på Edgar Street sist sesong.

Det skal være Threlfalls agent og bror, David Threlfall, som har bekreftet låneoppholdet overfor skysports.com.

- Robbie har bestemt seg for å si ja til denne muligheten til å gå på lån allerede nå, slik at han får spilt flere preseason-kamper for Hereford og dermed kan være i god form når sesongen starter, siteres David Threlfall.

- Robbie trivdes i Hereford sist sesong. Det oppholdet fikk dessverre en brå slutt på grunn av en skade. Nå ser han frem til å jobbe under Graham Turner og spille i League One, legger agent-broren til.