Banen i Warrington godkjent

Kveldens reservelagskamp mot Blackburn skal spilles som normalt. Det ble klart etter en baneinspeksjon. Ablett tror det har snudd for reservelaget. ”Røde” dueller i kvalik til U19-EM.

Kveldens reservelagskamp mellom Liverpool og Blackburn på Haliwell Jones Stadium i Warrington skal spilles som normalt, melder Warrington Guardian. Det har vært kaldt i England de siste dagene, men banen ble godkjent etter en inspeksjon tidligere i dag. Avspark er klokken 20.00.

Ifølge Blackburns offisielle nettsted har det vært væromslag i England, og den offisielle baneinspeksjonen klokken 12.00 ble derfor avblåst.

Ablett tror det har snudd for reservelaget
Reservelaget har sanket fire poeng på de siste to kampene, men etter en svak start ligger Gary Abletts mannskap helt nede på en 9.plass, 14 poeng bak lederlaget Sunderland i Premier Reserve League North. Reservelagsmanageren er imidlertid optimistisk foran de gjenstående kampene.

- Vi tror at fortsatt vi kan vinne tittelen, uttaler Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Vi har to kamper mer å spille denne sesongen sammenlignet med i fjor. Det er flere poeng å spille om.

- Vi må få en rekke med gode resultater, men vi har klart det tidligere. Vi kan klare det igjen. Vi må ha tro på at vi kan gjøre det. Jeg tror spillerne nå vet hva som kreves for å vinne kamper på dette nivået.

- Tidligere i sesongen var det en følelse blant støtteapparatet at spillerne ikke arbeidet hardt nok når de ikke hadde ballen. Vi var ikke i tvil om deres tekniske ferdigheter. Vi følte kanskje at de ikke arbeidet så hardt som de kunne.

- Det har forandret seg nå. Jeg tror vi kan se tilbake på seieren vi hadde i treningskampen mot Portsmouth. Da begynte det kanskje å snu for oss. Vi sto for en god forstilling den dagen. Vi vant 4-1, men vi kunne ha vunnet 8-1.

- Siden den gang har vi spilt en god andre omgang mot Wigan. Vi vant den kampen. Vi viste frem 90 gode minutter mot Newcastle, men slapp inn et veldig sent mål.

- Nøkkelen nå er å vinne kamper og få en rekke med gode resultater. Forhåpentlivis starter det i kveld mot Blackburn.

"Røde" dueller i kvalik til U19-EM
Det har vært trekning av EM-mellomrunden for U19-landslag i dag, og det ligger an til flere "røde" dueller. Péter Gulácsis Ungarn har havnet i gruppe med Finland og Lauri Dalla Valle. Serbia og Østerrike utgjør de siste to lagene i den gruppen. Shane O'Connor på Irland vil stå overfor et møtet med Astrit Ajdarevics Sverige. Belgia og Sveits har også havnet i puljen. Martin Hansen og Danmark møter Tyrkia, Portugal og Hellas. For Hellas kan Dean Bouzanis være aktuell. Mellomrunden spilles til våren. Kun gruppevinnerne går til EM-sluttspillet som arrangeres i Ukraina i tidsrommet 21.juli til 2.august.