Barry blir på Villa Park

Gareth Barry forlater ikke Aston Villa i dette overgangsvinduet. Det bekrefter spillerens agent Alex Black i en offisiell uttalelse. Sabra selger restplasser til Liverpool-Stoke.

Gareth Barry har vært linket til både Liverpool og Arsenal denne sommeren. En overgang til Anfield falt midlertidig i grus da Liverpools amerikanske eiere ikke ønsket å betale Aston Villas prisforlangende på £18M for midtbanespilleren. Nå ser et eventuelt kjøp av Aston Villa-spilleren definitivt til å være avblåst. Spillerens agent, Alex Black, skriver i en melding til pressen at Gareth Barry ikke forlater Villa Park i dette overgangsvinduet.
- Gareth tok en avgjørelse for to uker siden. Han informerte Aston Villa om sine intensjoner. I løpet av denne tiden har det pågått samtaler for å avgjøre den beste veien videre for alle parter.

Martin O'Neill sa til Birmingham Mail tidligere i dag at han ønsker å starte kontraktsforhandlinger med 27-åringen så snart overgangsvinduet stenger, men spiller og agent vil ikke diskutere ny kontrakt før etter 2008/09-sesongen.
- Eventuelle forhandlinger om en mulig ny kontrakt og Aston Villa vil ikke finne sted før slutten av sesongen. Gareth ønsker å konsentrere seg om å spille på sitt beste denne sesongen. Vi håper dette setter en sluttstrek for saken.


Restplasser Liverpool-Stoke
Sabra Sportsreiser har noen få plasser igjen på dette opplegget til kampen den 20. september mot Stoke City:

3 netter på Holiday Inn City Centre. Pris: 4.400,00 per person i delt dobbeltrom. Sabra har ingen omvisninger eller flyseter igjen denne helgen.

Påmelding/mer info innen torsdag klokken 14.00 til [email protected].