Barry er utålmodig

The Times mener Gareth Barry begynner å bli utålmodig med å få gjennomført en overgang til Liverpool. Håper at saken er avklart før ligaåpningen. Villa hentet høyreback.

Gareth Barry vil vurdere å sette en strek over en overgang fra Aston Villa til Liverpool dersom en avtale ikke er løst før ligåpningen om åtte dager, skriver The Times. Barry er svært ivrig etter å bli Liverpool-spiller, men Englands midtbanespiller er bekymret over hvor lang tid det tar å få ordnet en overgang. Han skal ikke være villig til å vente så mye lenger.

Rafael Benítez har ventet tålmodig på økonomisk støtte fra Tom Hicks og George Gillett, men noen penger har ennå ikke dukket opp. Ryktene om at de amerikanske eierne har havnet i flere finansielle problemer ble på det sterkeste tilbakevist i går.

Hvis bevilgningene fra amerikanerne ikke kommer, håper Benítez på å sikre seg Barry ved salg av Jermaine Penannt og Andriy Voronin, pluss de £10 millionene han visstnok allerede har til disposisjon. The Times hevder at Liverpool fremdeles har til gode å motta bud på spillerne.


Villa hentet Young
Aston Villa har vært på jakt etter en høyreback siden Olof Mellberg forsvant til Juventus. I går hentet Martin O'Neill Middlesbroughs Luke Young. Det var ment at Steve Finnan skulle inngå som en del av betalingen for Gareth Barry. Nå peker engelsk presse ut Finnan som en mulig erstatter for Luke Young i Middlesbrough.