Barry forventer samtaler i neste uke

Gareth Barry forventer å holde ytterligere samtaler med Aston Villa-ledelsen i neste uke. På agenden står en overgang til Liverpool.

Ifølge Sky Sports ønsker Gareth Barry samtaler med Aston Villa-manager Martin O'Neill i neste uke. På agendaen står selvsagt Villa-kapteinens fotballfremtid. Liverpool skal stå klare til å betale £12M for midtbanespilleren, i et forsøk på å styrke stallen foran neste sesong.

Barry spilte den siste drøye halvtimen da England slo USA 2-0 på Wembley i går, og var nest sist på ballen da Steven Gerrard gjorde engelskmennenes andre mål. Nå ønsker han samtaler med Villa-ledelsen så snart han returnerer fra søndagens privatlandskamp mot Trinidad & Tobago i Port of Spain.

- Om jeg blir værende i Villa neste sesong? Dette er noe jeg har diskutert med manageren og formannen. Vi har allerede hatt ett møte, svarte Barry på spørsmål fra Sky Sports i går kveld.

- Jeg har hele tiden ønsket å få gjort unna disse kampene mot USA og Trinidad & Tobago før nye samtaler finner sted. Jeg er sikker på at det vil skje snart. All interesse fra en storklubb er smigrende, men jeg er fortsatt Villa-spiller. Jeg har to år igjen av kontrakten, og inntil et bud er akseptert er det ingen avgjørelse å ta. Ingen avgjørelse er tatt, ettersom intet bud er akseptert, slår midtbanespilleren fast.