Barry kommer snart?

Var det Gareth Barry han snakket om, Rafael Benitez, da manageren beskrev hvilken spiller han håper snart er klar for de røde?

BBC tror det kan være Barry som Rafa snakket i gåter om, da manageren utdypet sine uttalelser om at han nå håper at en kvalitetsspiller til venstresiden kan styrke laget ytterligere. Etter kampen mot Lazio bekreftet nemlig manageren at han forventet å hente inn enda en god spiller til i dette transfervinduet.

- Dette dreier seg ikke om penger, sa Benitez på spørsmål om Barry-sagaen. Lokalavisen Liverpool Echo mener at kapteinen til Aston Villa er i ferd med å glippe for Rafa etter manglende finansieringsvilje fra Liverpools amerikanske eiere, men dette benekter altså manageren.

- Han er engelsk og kan spille i tre forskjellige posisjoner, men jeg snakker om en som kan spille på venstresiden.

- Jeg vet ikke når dette kan skje. Vi har problemer ute på venstrekanten med Kewell borte, Aurelio skadet og Leto uten arbeidstillatelse.

- Babel er i OL. Kanskje kan han komme tilbake og fylle den rollen, men jeg vet vi kan bli bedre i den posisjonen.

- Hvem kommer inn? Det kan være en spiller som kan spille på venstrekanten heller enn en sentral midtbanespiller. Kanskje kan ha spille i tre posisjoner. Det er det positive. Jeg snakker om en spesiell spiller, men jeg vil ikke røpe navnet.