Barry med scoring for England

Liverpool-aktuelle Gareth Barry fant veien til nettmaskene for England, og fikk være kaptein i andre omgang i 3-0 seieren over Trinidad og Tobago. Stephen Warnock debuterte på landslaget.

Liverpool-linkede Gareth Barry scoret Englands første mål da de i natt vant 3-0 i en privatlandskamp borte mot Trinidad & Tobago. Scoringen kom etter 12 minutter, etter forarbeid av Wayne Bridge.

Aston Villa-kapteinen spilte sentralt på midtbanen sammen med Steven Gerrard. Duoen, som kan bli lagkamerater fra høsten av, spilte hele kampen. Gerrard pådro seg for øvrig gult kort etter en halvtimes spill.

Peter Crouch spilte andre omgang, uten å tegne seg på scoringslisten. Han erstattet Dean Ashton i pausen. Jermaine Defoe scoret de to andre målene. Tidligere Liverpool-keeper David James voktet buret i første omgang, mens tidligere Liverpool-forsvarer Stephen Warnock fikk sin landslagsdebut da han erstattet Wayne Bridge i sluttminuttene.