Barry ønsker fortsatt å bli «rød»

En frustrert Martin O'Neill håper snart Barry-sagaen tar slutt. Villa har ikke hørt noe fra Liverpool siden mandag. Fortsatt et stykke unna løsning. Barry har gjentatt sitt ønske om å få gå til de røde.

Gareth Barry nekter å trekke sine overgangsønsker. Aston Villas kaptein har igjen uttalt ønske om å bli Liverpool-spiller da han for første gang møtte Martin O'Neill etter utestengelen fra klubbens trening. O'Neill informerte Birmingham Post om de siste komplikasjonene i Barry-sagaen fra lagets base i Danmark, hvor Aston Villa, uten en skadet Barry, forbereder seg til Intertoto Cup-kamp mot Odense.

O'Neill møtte Barry og spillerens representant Alex Black på klubbens treningsfelt Bodymoor Heath på torsdag. Barry returnerte til trening i forrige uke etter at han ble utestengt av Aston Villa og bøtelagt med to ukers lønn for et verbalt angrep mot Martin O?Neill i en av de riksdekkende engelske avisene. En overgang er fremdeles et stykke unna løsning. Villas formann, Randy Lerner, venter på tilbakemelding fra Rick Parry etter at de røde ble informert om Villas prisforlangende for Englandspilleren.
- Jeg snakket med Gareth og hans agent på treningsfeltet på torsdag. Gareth gjentok sitt ønske om å få gå til Liverpool, forteller Martin O'Neill til Birmingham Post.

- Det er greit. Det er noe jeg har akseptert en stund. Det var samtaler forrige helg mellom Randy Lerner og Rick Parry, omkring den tiden vi var i Sveits.

- Vi sendte noe til Liverpool på mandag. De har ikke kommet tilbake til oss. Så jeg må anta at noe vil bli besluttet. Jeg har ikke sagt at det ikke er noen vei tilbake for Gareth. Gareth har gjentatt det. Jeg er like skuffet som jeg var tidligere.

- Alt jeg vil si er at saken er opp til Liverpool nå, ettersom vi har kommet med et forslag overfor dem som vi synes er rettferdig. Vi venter på svar fra dem.

- Vi har ikke hørt noe siden mandag. Så jeg kan ikke fortelle dere hva Liverpool tenker.

O?Neill vil ikke avsløre om en friskmeldt Barry ville ha vært aktuell mot Odense.
- Gareth har gjentatt sitt ønske om å gå til Liverpool., så det vil avhenge av sinnsstemningen og alle andre faktorer.

- Dette er hva jeg har sagt og det er slik det slutter. Jeg har ikke kontroll på denne sagaen. Dette har trukket ut, og jeg synes den ikke har vært på vår side.

- Nå handler det om å få hva vi vurderer som en riktig pris. Så langt har ikke Liverpool svart oss siden mandag.

- Jeg tror at det for alle parter ville vært bedre om saken kan avsluttes den ene aller andre veien. Jeg er sikker på at Liverpool vil gjøre fremstøt slik de har gjort tidligere.