Barry på C+ i morgen

Gareth Barry kan bli Liverpools neste storkjøp, og hans Aston Villa vises direkte på Canal+ Sport 2 i morgen. Martin O'Neill rasende etter lekking av transferinformasjon.

Lokalavisen Liverpool Echo gikk først ut med en eksklusiv artikkel om at de røde hadde lagt inn et bud på Aston Villas kaptein Gareth Barry, og dette ble senere bekreftet fra Villa Park.

De som har interesse av å se Barry nærmere i øyesyn, kan se kampen Aston Villa v Wigan direkte på Canal+ Sport 2 i morgen kl 16.00.

Martin O'Neill og Aston Villa har altså bekreftet at Liverpool ønsker å kjøpe Barry, men manageren var mildt sagt lite fornøyd over at opplysninger tydeligvis har blitt lekket til den største lokalavisen på Merseyside.

- Gareth Barry har fortsatt to år igjen av sin kontrakt og etter min to års erfaring ved å jobbe sammen med ham; han er ikke typen til å bryte kontrakter, sier O'Neill til Aston Villas hjemmeside.

- Liverpool har ikke kommet med et tilbud om cash. De har kommet med et tilbud som involverer et sammensurium av spillere som vil forbli navnløse.

- Jeg er spesielt skuffet over å høre at slik business blir foretatt offentlig og jeg ønsker å være klar på dette: Vi prøver å bygge et lag her og vi er ikke en farmerklubb for noen, raser manageren videre.

- Jeg ønsker ikke å komme i en posisjon hvor jeg må la gode spillere gå. Gareth Barry er en virkelig god spiller som fortsatt har to spillere igjen av sin kontrakt.

- Jeg har ikke diskutert dette med ham ennå. Det er åpenbart at det må gjøres, men dagen før kanskje vår viktigste kamp denne sesongen er ikke det rette tidspunktet. For et par uker siden sa Gareth at han foretrakk å vente til etter sesongen før vi tok en diskusjon og jeg mener at det er det rette å gjøre.

- Det er spesielt skuffende, ikke minst på dette tidspunktet når vi har to viktige kamper å spille. Det kan være at Liverpools sesong er over etter at de kvalifiserte seg for Champions League, og røk ut av årets turnering for et par dager siden, men jeg vil heller vente med dette til etter sesongen er over.