Barry sier fra seg lojalitetsbonus

Etter mer enn 10 år på Villa Park er Gareth Barry villig til å si fra seg en lojalitetsbonus for å bli Liverpool-spiller. Aston Villa har også avlyst midtbanespillerens testimonialkamp.

Gareth Barry ser tydeligvis sin fremtid på Anfield nå. Liverpool Daily Post melder i alle fall at Aston Villa-kapteinen akter å be om å bli satt transferlisten i håp om å tvinge frem enn overgang til Liverpool.

Midtbanespilleren skal også være villig til å frasi seg en lojalitetsbonus på £1M for at overgangen skal bli et faktum. Aston Villa skal også ifølge tabloidavisen Mirror ha avlyst Barrys testimonialkamp, som var planlagt spilt den 9.august. Birmingham-klubben skal nå isteden spille en vanlig preseason-kamp den dagen.

Både Mirror og Daily Post antyder at Liverpool skal stå klare med et nytt bud. Avisene antyder at dette budet vil lyde på £15M cash, samt opp til £3M ekstra på visse betingelser. Blant annet skal Villa få ekstra betalt dersom Barry vinner ligaen med Liverpool. De vil også få en utbetaling om Barry oppnår 30 landskamper til for England.