Bascombe hevder DIC vil kjøpe

Tidligere Liverpool Echo-journalist Chris Bascombe, hevder DIC kommer til å kjøpe ut amerikanerne, og tror refinansieringslånet deres kun forbedre DIC sine sjanser. Danske frykter ikke Torres.

Journalist Chris Bascombe var i mange år den mest troverdige kilden for Liverpool-nyheter, da han jobbet for Liverpool Echo. Nå har han skiftet jobb til tabloiden News of the World, og overskriftene hans er dermed deretter. I dag hevder mannen, som utvilsomt fremdeles har gode kilder på Anfield, i likhet med BBC, at DIC kommer til å kjøpe Gillett og Hicks sine aksjer.

Han skriver at DIC sitt tilbud vil komme i slutten av neste uke, og vil være på 350 millioner pund - og ikke 500 millioner pund slik BBC hevdet. Ameirkanerne jobber som kjent med refinansieringen, og vil til opp et nytt lån på 350 millioner, der gjelden blir overført på klubben - noe Parry og Moores er veldig lite begeistret for. Dette vil i følge Bascombe kun gi dem seks måneders pusterom, men vil koste dem millioner - og styrker kun DIC sine sjanser.

- På en merkelig måte, mener DIC at det er verdt å vente på at Gillett og Hicks refinansierer, fordi klubben da vil falle i verdi på grunn av all gjelden. Det beste som kan skje for dem, er å selge seg ut nå. Det er tydelig at det gamle styret gjorde en stor tabbe da de solgte til dem, siteres en kilde på Anfield.

Laursen frykter ikke Torres
Martin Laursen har vært i stor form den siste tiden, og dansken i Aston Villas midtforsvar frykter ikke Fernando Torres foran mandagens kamp.

- Vi må ikke se på Torres som supermann. Han er bare en spiller, slik som alle andre. Han er veldig god, men ikke bedre enn alle andre spisser i Premier League. Torres er i verdensklasse, men som jeg sa, han er ikke supermann, sier 30-åringen til Aston Villas offisielle hjemmesider.

Så får vi håpe vår kjære nummer 9 gir dansken en tøff dag på jobben på mandag.