Benítez ennå ikke tilbake på Melwood

Benitez er ennå ikke tilbake på Melwood etter nyresteinoperasjon, men håper å være tilbake før Bolton-kampen. Hyypiä imponert over El Zhar og Insua. Røde øyeblikk på Match' 50 beste for 2008.

Liverpool Echo skriver at førstelaget returnerte til trening på Melwood i dag etter å ha hatt en fridag i går, men Rafael Benítez var fremdeles ikke tilstede. Manageren er ennå ikke restituert etter nyresteinsproblemene som har holdt ham borte i mer enn en uke. Benítez holder regelmessig kontakt med staben sin på telefon. Han håper å være tilbake på Melwood før kampen mot Bolton 2.juledag. Vi antar det vel komme mer informasjon om Rafael Benítez' helsetilstand og skader/sykdom i førstelagstroppen på dagens pressekonferanse som avholdes på Melwood klokken 14.30.

Hyypiä imponert over Insua og El Zhar
Emiliano Insua og Nabil El Zhar har fått tillit av Rafael Benítez i de siste kampene. Insua startet mot Blackburn og Arsenal, mens El Zhar har blitt byttet inn i fire av dem fem siste ligakampene. Insua har styrket sjansene til en mer regelmessig plass i startoppstillingen etter en solid opptreden mot Arsenal på søndag. Veteranen Sami Hyypiä er imponert over måten begge spillere har funnet seg til rette på førstelaget. Han tror de vil dra nytte av erfaringen de har fått.
- Begge har gjort det veldig bra. De er begge gode spillere, uttaler Hyypiä til Liverpool Echo.

- Det er bra for dem å få tid med førstelaget. Det vil hjelpe dem til å bli enda bedre.

- For unge gutter som Nabil og Emiliano er det ingenting som kan sammenlignes med å få erfaring med førstelaget og i Premier League.

- Forhåpentligvis vil det gi dem motivasjon til å jobbe enda hardere og enda bedre fordi de har smakt på livet i Premier League med Liverpool. Jeg er sikker på at de nå ønsker enda mer.

Røde øyeblikk blant de 50 beste
Fotballmagasinet Match har satt opp en oversikt over det de mener er de 50 største øyeblikkene i 2008. Fernando Torres' vinnermål i EM-finalen havner på tredje plass. Kvartfinalen mot Arsenal i Champions League er satt opp på 8.plass. Liverpool brøt Chelseas fantastiske hjemmestatistikk i ligaen ved å vinne 1-0 på Stamford Bridge i oktober. Oppgjøret kom på 23.plass. Fernando Torres' gode debutsesong ble ranket som nummer 27. Steven Gerrard ble den første midtbanespilleren i Liverpools historie som nådde i 100 scoringer for Liverpool. Det ble belønnet med 36.plass av Match.