Benítez ikke på benken mot Newcastle?

Ikke bestemt om Benítez reiser til Newcastle-kampen. Sammy Lee leder sannsynligvis laget fra benken. Ryan Flynn debuterte for Wrexham. 90 minutter for Martin og Hobbs i Leicester.

Rafael Benítez var tilbake i garderoben i gårsdagens kamp mot Bolton, men så oppgjøret fra direktørboksen. Det var managerens første offentlige opptreden etter nyresteinoperasjonene. Liverpool Daily Post skriver at det er fortsatt ikke er klart om Rafa reiser til morgendagens kamp borte Newcastle. Sammy Lee vil trolig lede laget fra benken igjen.

- Vi sa tidligere at hans tilstedeværelse er enorm. Han har bygd et fantastisk lag her med typer som Xavi Valero, Mauricio Pellegrino, Paco de Miguel og andre. De har jobbet hardt for å implementere det Rafa har etablert. Det er ingen tvil om at hans nærver er savnet, sier Lee til Liverpoolfc.tv.

- Jeg håper det. Det er litt ensomt der, spøker Lee på spørsmål om Benítez snart er tilbake på benken.

Debut for Flynn
Ryan Flynn fikk sin debut for Wrexham. Midtbanespilleren ble byttet inn i det 64.minutt da The Red Dragons spilte 1-1 borte mot Barrow.

David Martin og Jack Hobbs var på banen samtlige minutter for Leicester i 1-1-kampen borte mot Leeds.

Paul Anderson, som er utlånt til Nottingham Forest, ble byttet ut ved pause i bunnoppgjøret mot Doncaster. Skogvokoterne tapte 2-4 hjemme. Styret på City Ground bestemte seg for å sparke manager Colin Calderwood etter kampen. Dermed blir det ny sjef for Anderson.

Adam Hammill var ubenyttet reserve da managerløse Blackpool spilte 1-1 borte mot Sheffield Wednesday.

Robbie Threlfalls Hereford spilte 2-2 mot Godwin Antwis Tranmere på Edgar Street. Antwi var ubenyttet reserve, mens Threlfall verken var på banen eller benken.

Heller ikke Craig Lindfield var involvert da Bournemouth tapte 0-2 borte mot Brentford.