Benítez krever svar fra styret

Rafael Benítez ønsker samtaler med Liverpools styre etter nye avsløringer om klubbens kontakt med Jürgen Klinsmann. Mark Hughes mener personlige feil avgjorde.

Tom Hicks hevder at også George Gillett og daglig leder Rick Parry intervjuet Klinsmann i fjor om eventuelt å etterfølge Rafael Benítez som manager for de røde. Det virket først som bare Hicks hadde samtaler med den tidligere tyske landslagstreneren.
- Jeg er overrasket over saker jeg har lest om ting utenfor banen, uttaler Benítez.

- Jeg trenger noe klarhet rundt et møte med mange folk jeg ikke visste om. Jeg ønsker å snakke med styret om dette (Klinsmann-saken) så fort som mulig, i dag eller i morgen.

- Jeg behøver å stille spørsmål og jeg ønsker noen svar. Jeg ønsker klarhet i ting. Jeg er overrasket over et møte med en annen manager. Det som bekymrer meg er folkene som deltok på møtet.

- Personlige feil avgjorde kampen
Blackburn-manager Mark Hughes mener at personlige feil var helt avgjørende for utfallet av dagens kamp mellom Liverpool og Blackburn.
- For å være ærlig ble det ikke skapt mye fra noen av lagene i 1. omgang. Liverpool klarte ikke å sette oss under press i åpningsperioden.

- I 2.omgang kom vi ut og følte at vi var inne i kampen, men det første målet var elendig fra vårt ståsted. Vi hadde mulighet til å avklare situasjonen, men vi tillot dårlige pasninger og svake taklingsforsøk så Steven Gerrard kom i gjennom. Alene med keeper mistenker man at han skal sette den, noe han selvsagt gjorde.

- I rettferdighetens navn så synes jeg Liverpool jobbet ekstremt hardt og nektet oss rom og som en konsekvens fremtvang det feil. De er kapable til å ta vare på sjansene fremtvunget av slike feil. Det er akkurat det som skjedde ved de to siste målene, noe som jeg ikke synes reflekterer kampen.

- Men alt i alt så har vi ikke gjort nok i den andre enden til å fortjene noe fra denne kampen.

- Men vi må holde det gående. Vi har fire kamper igjen. Vi forsøker ennå å oppnå noe. I dag hadde vi ikke nok til å sette Liverpool på prøve.