Benítez fortsatt interessert i Barry

Liverpool Echo mener at Rafael Benítez fortsatt er ute etter Gareth Barry selv om spilleren er cup-tied i Champions League frem til 1/8-finalen. Viktige datoer for hendelser utenfor banen i 2008/09.

Tony Barrett i Liverpool Echo skriver at Rafael Benítez er like interessert i hente Gareth Barry til Liverpool selv om midtbanespilleren var på banen for Aston Villa i går. Barry spilte og scoret Villas første mål i 4-1-seieren mot FH Hafnarfjördur i UEFA-cupen. Det betyr at han nå er cup-tied og ikke kan spille for Liverpool i gruppespillet i Champions League.

Rafael Benítez nekter å gi opp håpet om å kjøpe Villa-spilleren, men står overfor en tøff kamp for overbevise Liverpools styre at Barry er verdt Villas prisforlangende. Det at spilleren ikke er tilgjengelig for spill i Champions League før på vårparten reduserer ikke sjansene for å hente spilleren, mener Barrett.

Liverpool Echo oppsummerer også viktige tidspunkter for Liverpool i den kommende sesongen. Da tenker lokalavisen ikke på kampdatoer, men planlagte hendelser utenfor banen.

Den viktigste datoen er 31. januar. Det er fristen for Tom Hicks og George Gillet til å refinansiere lånet de tok opp tidligere i år for å refinanisere det forrige lånet på £350M.

Den andre viktige datoen kommer sent i oktober/tidlig i november. Det er tidspunktet Hicks nå har satt for å begynne byggingen av Liverpools nye stadion i Stanley Park. Opprinnelig byggestart var som kjent 60 dager etter eierskiftet.

1. januar åpner et nytt overgangsvindu. Innen den tid må Rafael Benítez ha overbevist eierne om at de spillerne han jakter er valuta for pengene.

Ifølge Tony Barrett gjenopptok de amerikanske eierne kommunikasjonen nylig kun for å nekte Benítez tillatelse til å kjøpe Gareth Barry for £18M fra Aston Villa. Forholdet mellom Hicks og cheif executive Rick Parry er fremdeles anspent. Parry har også hatt lite å gjøre med den kommersielle direktøren Ian Ayre.