Benítez var aldri ute etter Villa

Liverpool Echo hevder at David Villa kun var et røykteppe for Liverpools virkelig transfermål - Robbie Keane. Danny Guthrie var den ikke navngitte spilleren.

David Villa har blitt sterkt linket til Liverpool denne sommeren. Ifølge Tony Barrett i Liverpool Echo har Liverpool faktisk ikke vist noen interesse for Valencia-spilleren. Rafa Benítez liker Villa godt, men hans virkelig transfermål har hele tiden vært Robbie Keane. Hvis Rafas overgangsbudjett hadde vært større, ville han fremdeles ikke ha vært interessert i Villa. Benítez mener at Keane passer mye bedre sammen med Fernando Torres. Alle speulasjonene rundt EMs toppscorer tillot Benítez å bruke Villa som et røykteppe mens han forsøkte å komme opp med bud for å lokke Tottenham til å selge Keane. Andre vil trolig si noe annet, men David Villa har ikke vært på Liverpools handleliste denne sommeren

Guthrie den ikke navngitte spilleren
En journalist i nord-øst kritiserte Liverpool for å tilby noen ubetydelige spillere i byttehandel med Newcastles James Milner. Disse var Emiliano Insúa og Jack Hobbs, mens Danny Guthrie ble beskrevet som så "ubetydelig" at journalistens kilde på St. James' Park ikke kunne huske spillerens navn. Guthrie har ettertid fullført en overgang til Newcastle!